Concert de elita, duminica seara, la Ateneul “Nicolae Balanescu”

Concert de elita, duminica seara, la Ateneul “Nicolae Balanescu”

În ciuda timpului nefavorabil, foarte mulți giurgiuveni au fost prezenți duminică seară, 26 octombrie, la Ateneul “Nicolae Bălănescu”, la concertul simfonic oferit de Primăria municipiului Giurgiu prin Centrul Cultural Local „Ion Vinea”.
Din concertul susţinut de Orchestra Simfonică Giurgiu, avându-l ca dirijor şi solist-vioară pe maestrul Daniel Manasi, nu au lipsit partituri celebre ale unor mari compozitori precum Beethoven, Enescu, Vivaldi, Bizet, Strauss sau Shostakovich, programul concertului oferind astfel clipe de neuitat auditoriului.
Bucuros de reîntâlnirea cu spectatorii melomani din Giurgiu, maestrul Daniel Manasi i-a salutat cu încântare și le-a oferit un spectacol deosebit.
Pentru necunoscători, Daniel Manasi este un nume în muzica românească contemporană, fiind distins cu numeroase premii naţionale şi internaţionale, atât ca dirijor, cât şi ca violonist, fiind concert-maestru al Orchestrei de Cameră Radio Bucureşti. A studiat arta dirijorală cu maestrul Ervin Acel la Oradea, în 2002 şi a urmat un curs de masterclass-dirijat postuniversitar la Conservatorul din Viena, 2005.
Pentru giurgiuveni, conducerea Centrul Cultural „Ion Vinea” pregăteşte următorul concert simfonic, şi anume obişnuitul concert dedicat sărbătorilor de iarnă.

Ultima modificare: 28.10.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Caldura pentru giurgiuveni din 30 octombrie

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.